6 χρήσιμες εφαρμογές για τις διακοπές σου! - iTravelling

Εξόπλισε το κινητό σου με τις πιο χρήσιμες εφαρμογές, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη στιγμή στο λεπτό.

Όπως έχουμε ξαναπεί, διακοπές σημαίνουν και διακοπή από τη χρήση έξυπνων ή μη κινητών, συσκευών. Παρόλα αυτά κατανοούμε την εξάρτησή σου ως παιδί της τεχνολογίας και σου προτείνουμε έξι χρήσιμες εφαρμογές να κατεβάσεις για να τις χρησιμοποιήσεις στο λίγο χρόνο, που θα έχεις με την αγαπημένη σου συσκευή. Είσαι έτοιμος;

Ας γνωρίσουμε τις 6 πιο χρήσιμες εφαρμογές στις διακοπές σου:

Wolfram Sun Exposure Reference

Επειδή ο ήλιος είναι ύπουλος, ενημερώσου για το πόσο καίει ο ήλιος και πότε πρέπει να ανανεώνεις το αντηλιακό. Όταν τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, μια βουτιά στην παραλία είναι απαραίτητη. Ναι, αφήνεις το αγαπημένο σου κινητό έξω.

Skyguide

Για τους εν δυνάμει αστρονόμους ή τους ρομαντικούς, η εφαρμογή αυτή θα σας μετατρέψει σε νέα μέλη της NASA και η φιγούρα στην αγαπημένη σας θα είναι δεδομένη. Με μία φωτογραφία στον έναστρο ουρανό σας δίνει τις πληροφορίες σχετικά με τα άστρα, που παρακολουθείτε αυτή τη στιγμή. Δε θα μπερδέψεις πια τη Μικρή και τη Μεγάλη Άρκτο.

Triposo

Για να μην ψάχνεις σαν την άδικη κατάρα μετά το μπάνιο πού θα απολαύσεις το φαγητό και το ποτό σου. Το Triposo σου δίνει τις πληροφορίες, που χρειάζεσαι με το πάτημα ενός κουμπιού. Για την επόμενη μέρα συμβουλεύσου το για τα αξιοθέατα και τη νέα παραλία, που θες να επισκεφτείς ή απλά μπες στο iTravelling.gr.

Greek ships

Επειδή η εφαρμογή είναι ελληνική, είναι έμπιστη. Και όχι γιατί μας έχει πιάσει το εθνικό φρόνημα, αλλά γιατί μόνο ο Έλληνας μπορεί να καταλάβει την ανάγκη να μην περιμένεις ένα 3ωρο το πλοίο για την επιστροφή. Προτού ετοιμαστείς για το λιμάνι, δες με το σύντομο αυτό GPS που ακριβώς βρίσκεται το πλοίο σου.

BAC Alcohol Calculator

Επειδή στις διακοπές χάνεις το μέτρημα, έρχεται αυτή η εφαρμογή για να μετρήσει το αλκοόλ στο αίμα σου και να σε γλιτώσει από τα χειρότερα.

Gas Buddy

Ο φίλος σου στην εύρεση βενζινάδικου με το χαμηλότερο κόστος καυσίμων. Για να μην ψάχνεις με τις ώρες και χαλάσεις και τη βενζίνη, που ήδη έχεις…

Comments