6 λόγοι για να κάνεις Aqua Yoga ακόμα και στις διακοπές! - itravelling.gr

Βάζουμε σε mood καλοκαιριού την προπόνηση μας. Μέτα τις ασκήσεις, που μπορείς να κάνεις μέσα στο νερό στη θάλασσα, καιρός να γνωριστείς με την Aqua Yoga.

Η Yoga φοράει τα καλοκαιρινά της και σε υποδέχεται στα γαλαζωπά νερά της πισίνας, εκεί που η χαλάρωση πάει πακέτο με τη γυμναστική σε άκρως δροσιστικές θερμοκρασίες. Εάν θέλεις να συνδυάσεις διακοπές και ευεξία, τότε κάθισε αναπαυτικά και μάθε ποιο είδος άσκησης θα γεμίσει το χρόνο σου στις διακοπές.

Το iTravelling.gr σου δίνει 6 λόγους που πρέπει να δοκιμάσεις την Aqua Yoga ακόμα και στις διακοπές.

H Aqua Yoga είναι ιδανική μέθοδος προπόνησης για τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς σου προσφέρει αίσθηση δροσιάς, διπλή δόση εκγύμνασης (λόγω της αντίστασης του νερού) και ζεν ατμόσφαιρα.

6 λόγοι για να κάνεις Aqua Yoga ακόμα και στις διακοπές! - itravelling.gr

Τα μαθήματα της Aqua Yoga γίνονται μέσα στην πισίνα σε αντίθεση με τα κλασσικά μαθήματα της Yoga, που λαμβάνουν χώρα σε μια αίθουσα γυμναστηρίου ή στην ύπαιθρο. Η Aqua Yoga χρησιμοποιεί το υδάτινο περιβάλλον και σου προτείνει να επιδοθείς στις κλασικές στάσεις της yoga μέσα στο νερό. Σε πολλά ξενοδοχειακά συγκροτήματα θα βρεις συνεδρίες αλλά και κάποια γκρουπ για μαθήματα στη θάλασσα.

Η Aqua Υoga αποτελεί ιδανική άσκηση για εκείνους, που δεν πρέπει να σηκώνουν βάρη ή έχουν τραυματισμούς.

Οι κινήσεις μέσα στο νερό γίνονται ομαλότερες και το σώμα μπορεί και ισορροπεί καλύτερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

6 λόγοι για να κάνεις Aqua Yoga ακόμα και στις διακοπές! - itravelling.gr

Φυσικά τα οφέλη δεν σταματούν στη σωστή και ικανοποιητική εκγύμναση του σώματός μας. Η Aqua Yoga έχει άμεση αγχολυτική δράση,  βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τη λειτουργία του αναπνευστικού, τα πεπτικά προβλήματα, τα προβλήματα μέσης και τις ημικρανίες.

Ακόμα, έχει τη δυνατότητα να αυξάνει τη δύναμη και την ευκαμψία μας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους υποφέρουν από αυχενικό αλλά και πόνους στις αρθρώσεις.

Comments