5 πρωτότυπα εστιατόρια για μια αξέχαστη εμπειρία γευσιγνωσίας - itravelling,.gr

Το iΤravelling.gr ανακάλυψε τα πέντε πιο πρωτότυπα εστιατόρια στον κόσμο, που θα σου μείνουν αξέχαστα.

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί που μπορούμε να πάμε για φαγητό; Σίγουρα πολλές! Πάντα ψάχνεις καλό φαγητό, ποιότητα και γεύση, ατμόσφαιρα και ειδυλλιακό τοπίο. Άλλες φορές ψάχνεις για εστιατόρια που να βρίσκονται κοντά σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα συγκεκριμένα είναι τα πιο πρωτότυπα εστιατόρια στον κόσμο, που θα σε πείσουν να τα ψάξεις περισσότερο και να θέλεις να κλείσεις τώρα ένα τραπέζι για εκεί.

Το itravelling.gr βρήκε τα πιο πρωτότυπα εστιατόρια στον κόσμο και σου τα παρουσιάζει.

Dinner in the sky

Αν και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και πρωτότυπα εστιατόρια, το Dinner in the Sky σε καλεί για φαγητό πάνω στον ουρανό. Αρκετές χρονιές έχει διοργανωθεί και στην Ελλάδα για λίγες ημέρες το αντίστοιχο εναέριο δείπνο, ενώ μπορείς να το βρεις σε πάνω από 40 πόλεις. Μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου μαζί με ακόμα 21 ανθρώπους πάνω σε τρένο του λούνα παρκ, το οποίο βρίσκεται αρκετά πιο ψηλά από το έδαφος. Όχι καλή ιδέα για όσους πάσχουν από υψοφοβία.

Ithaa Undersea

Το διάσημο εστιατόριο Ithaa Undersea στεγάζεται στο ξενοδοχείο Conrad Maldives Rangali και αποτελεί το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στον κόσμο. Εκεί μπορείς να απολαύσεις το δείπνο έξι πιάτων στο βυθό σε βάθος πέντε μέτρων και να απολαμβάνεις τη θέα από την υδάτινη ζωή στις Μαλδίβες.

Alcatraz E.R

Όπως μαρτυρά και το όνομα του, εδώ θα απολαύσεις ένα γεύμα μέσα στη φυλακή. Όχι, δε θα πας μέχρι το Αλκατράζ, αλλά έως το Τόκιο. Το εστιατόριο έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να θυμίζει έντονα κελί. Και αν νομίζεις πως η διακόσμηση είναι το μόνο, είσαι γελασμένος. Όταν κλείσεις το τραπέζι σου στο Alcatraz E.R, το προσωπικό θα έρθει για να σε συνοδεύσει έως εκεί με χειροπέδες, αφού πλέον θεωρείσαι κατάδικος για όσο μείνεις εκεί..

Ninja

Εάν λατρεύεις τις πολεμικές τέχνες, μην το σκέφτεσαι! Οργάνωσε το ταξίδι σου στη Νέα Υόρκη και πέρνα για ένα δείπνο στο εστιατόριο Ninja, όπου θα σου σερβίρουν διακεκριμένοι ninja. Το show δε σταματάει, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του δείπνου σου, θα σε αιφνιδιάζουν με αντίστοιχες φιγούρες τους.

Opaque

Θα έτρωγες ποτέ στο απόλυτο σκοτάδι; Εάν θέλεις να το δοκιμάσεις, η ευκαιρία σου δίνεται στο εστιατόριο Opaque στη Νέα Υόρκη, το οποίο σε καλεί να ενισχύσεις τις αισθήσεις σου και να δώσεις σημασία στη γεύση και την υφή.

Comments