3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στις travel photos σου στο Instagram - itravelling.gr

3 απλά αλλά σημαντικά Instagram tips, που θα κάνουν το travel προφίλ σου να λάβει την προσοχή που του αξίζει. 

Ο εγκλεισμός δε βοήθησε στη ψυχολογία μας, το ίδιο και η αύξηση των ωρών απασχόλησής μας στα social media. Εάν είσαι από εκείνους, που αγαπούν τις φωτογραφίες, εμπλουτίζουν το διαδικτυακό τους άλμπουμ και βρήκαν την καραντίνα ως την καλύτερη αφορμή για να βελτιώσουν την social εικόνας τους, τότε κάθισε αναπαυτικά και διάβασε μερικά σύντομα tips για το Instagram. Tips βγαλμένα από τη ζωή, που θα κάνουν το προφίλ σου να κερδίσει την προσοχή που του αξίζει, χωρίς να βλέπεις τους ακολούθους να φεύγουν χωρίς να απολαμβάνουν τα όμορφα τοπία, που έχεις σκοπό να δημοσιεύσεις.

Insta Tip 1: Γίνε πιο δημιουργικός, άφησε στην άκρη τα quotes διάσημων

3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στις travel photos σου στο Instagram - itravelling.gr

Η μόδα αυτή πάλιωσε και όσο επιτυχημένο και να είναι το quote, που έχεις επιλέξει, την ίδια σκέψη έκαναν ακόμα μερικές εκατοντάδες χρήστες του Instagram για να συνοδεύσουν τη φωτογραφία τους. Ειδικά αν δε είσαι και τόσο σίγουρος πως το περιεχόμενο της φωτογραφίας σου ταιριάζει με το διάσημο quote σου, καλύτερα να το αφήσεις στην άκρη και να πορευτείς με κάτι πιο σίγουρο. Τα “The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall” και τα “Vanity is the quicksand of reason” αναπαράχθηκαν πολύ και σίγουρα δεν θα ήταν και τα πιο ταιριαστά για τις καλοκαιρινές φωτογραφίες από τα ταξίδια, που θέλεις να μοιραστείς με το κοινό σου.

Insta Tip 2:  Πες όχι στο αυτό-tag

Προφανώς όταν δημοσιεύεις μια φωτογραφία στο προφίλ σου, είτε με εσένα στο πλάνο, είτε με το αγαπημένο σου τοπίο, σου ανήκει. Δε χρειάζεται να tagάρεις τον εαυτό σου για να δηλώσεις την παρουσία σου εκεί. Εάν η φωτογραφία φυσικά ανήκει σε κάποιον τρίτο, καλό θα ήταν να επισημάνεις πως είναι διαδικτυακό “δάνειο” αλλά μέχρι εκεί. Μοιράσου πληροφορίες με το κοινό σου, πρόσθεσε σελίδες με σχετικό περιεχόμενο, που μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σου και ίσως να τις μοιραστούν και εκείνες με τη σειρά τους. Δείξε στον κόσμο σου ότι ενδιαφέρεσαι για την πληροφορία, που θέλεις να τους περάσεις και όχι για τον εαυτό σου μόνο.

Insta Tip 3: Βάλε φρένο στα φίλτρα

3 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στις travel photos σου στο Instagram - itravelling.gr

Η τελική μορφή της φωτογραφίας σου θα πρέπει να αντιστοιχεί όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα. Οι χρήστες που θα δουν το εν λόγω περιεχόμενο, θα θελήσουν να επισκεφτούν το συγκεκριμένο μέρος και να δημιουργήσουν με τη σειρά τους τις δικές τους εικόνες. Μην τους γεμίζεις με προσδοκίες, που στο τέλος θα τους απογοητεύσουν. Πρέπει να διαφημίζεις το μέρος της επιλογής σου με μέτρο χωρίς να το μετατρέπεις σε κάτι ιδεατό αλλά καθόλου υπαρκτό.

Comments