3 εξωτικοί low budget προορισμοί που αξίζει να επισκεφτείς! - itravelling.gr

Το iTravelling σου βρήκε εξωτικά μέρη για low budget ταξίδια, που θα σου χαρίσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής!

Είναι γεγονός πως η επιθυμία για ένα ταξίδι μέχρι να φτάσει στην ολοκλήρωση του ονείρου περνάει από πολλά στάδια. Η εύρεση του προορισμού, η οργάνωση του, οι άδειες στη δουλειά και φυσικά ο “χώρος” που έχει το πορτοφόλι σου, όλα αυτά μπορεί να λειτουργήσουν ακόμα και αρνητικά στο ταξίδι. Οι λεγόμενοι low budget προορισμοί μπορεί να είναι αρκετοί, καθώς οι προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και στη διαμονή είναι αρκετές, όμως δε φτάνει μόνο αυτό. Για να μην σου βγει “χρυσό” το ταξίδι, πρέπει και η ζωή να είναι οικονομική στην πόλη/χώρα που θα επισκεφτείς. Εάν ονειρεύεσαι εξωτικό ταξίδι, αυτοί είναι οι low budget προορισμοί.

Για να μη ψάχνεις άλλο, το iTravelling.gr σου βρήκε τους καλύτερους εξωτικούς low budget προορισμούς, που αξίζει να επισκεφτείς και να ζήσεις μια ξεχωριστή, ταξιδιωτική εμπειρία ζωής!

Αυτοί είναι οι 3 εξωτικοί low budget προορισμοί:

Καμπότζη

3 εξωτικοί low budget προορισμοί που αξίζει να επισκεφτείς! - itravelling.gr

Η Καμπότζη ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους προορισμούς της νοτιοανατολικής Ασίας, όχι για την Angelina Jolie που είναι συχνή επισκέπτρια, αλλά για το low budget χαρακτήρα της και την πολυπολιτισμικότητά της. Στη Καμπότζη θα βρεις μια μίξη πολιτισμών, ανθρώπων αλλά και αξιοθέατων. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει ο χώρος της Angkor, η λίμνη Tonle Slap όπου θα βρεις 1.300 είδη ψαριών, αλλά και γραφικά χωριά που αξίζει να επισκεφτείς, όπως τα Kompong Luong και Chong Khneas. Ενδεικτικά για τις τιμές στη Καμπότζη, το φαγητό ξεκινά από 2 ευρώ, ενώ για να κυκλοφορήσεις με ταξί θα χρειαστείς από 1 έως 2 ευρώ.

Ινδία

3 εξωτικοί low budget προορισμοί που αξίζει να επισκεφτείς! - itravelling.gr

Η Ινδία είναι ένας προορισμός, που βρίσκεται στο μεταίχμιο. Αποτελεί τον απόλυτο low budget προορισμό, όσον αφορά τη ζωή στη χώρα, όμως οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων μπορούν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα. Εάν βρεις όμως από νωρίς προσφορές στα εισιτήρια σου, τότε σίγουρα το ταξίδι σου εκεί θα είναι ιδιαίτερο και οικονομικό. Στο Νέο Δελχί και το Μουμπάι θα ζήσεις για λίγο σα ντόπιος, θα γευτείς τοπικές γεύσεις και θα απολαύσεις το υπερθέαμα των αερόστατων. Όσον αφορά τις τιμές, θα βρεις απίστευτα χαμηλές τιμές σε φαγητό, υπηρεσίες περιποίησης αλλά και για ψώνια. Χρειάζεται προσοχή μόνο όταν ταξιδεύουν γυναίκες μόνες τους στην Ινδία, καθώς εξακολουθεί να είναι μία από τις βίαιες χώρες προς το γυναικείο φύλο.

Σρι Λάνκα

3 εξωτικοί low budget προορισμοί που αξίζει να επισκεφτείς! - itravelling.gr

Στη Σρι Λάνκα θα μπορέσεις να απολαύσεις τη παρθένα φύση της νοτιοανατολικής Ινδίας, να δεις από κοντά σημαντικά μνημεία πολιτισμικής κληρονομιάς, όπως την Ιερή Πόλη Anuradhapura, την αρχαία πόλη Σιγκιρίγια, αλλά και το Δασικό Καταφύγιο Σινχάρα. Εάν σ’ αρέσουν οι ψαγμένες δραστηριότητες, στη Σρι Λάνκα θα βρεις πολλές και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Comments