Δύο resorts στην Ευρώπη για μια θεραπεία σπα με κρασί! - itravelling.gr

Κοσμοπολίτικα ξενοδοχεία σε περιμένουν για ένα ταξίδι ευεξίας με άφθονο κρασί, που δεν σερβίρεται μόνο στα ποτήρια…

Δεν είναι λίγοι, οι οποίοι μετά από μία κουραστική ημέρα, τρέχουν για ένα αφρόλουτρο και ένα ποτήρι κρασί. Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, το άρθρο αυτό σε ενδιαφέρει. Εάν πάλι αγαπάς τα ταξίδια, το ευ ζην και ψάχνεις για νέες θεραπείες χαλάρωσης και ευεξίας, τότε βρίσκεσαι επίσης στο σωστό δρόμο. Τι θα έλεγες για μια θεραπεία σπα με κρασί; Κι όμως το νέο wellness trend αφήνει για λίγο τα ποτήρια άδεια και ρίχνει το κρασί στην πισίνα. Πάμε για μια θεραπεία σπα με κρασί!

Το iTravelling.gr ανακάλυψε 2 resorts για μια αξέχαστη θεραπεία σπα με κρασί στην Ευρώπη:

Adler Thermae Spa & Relax Resort στην Τοσκάνη, Ιταλία

Δύο resorts στην Ευρώπη για μια θεραπεία σπα με κρασί! - itravelling.gr

Ο ναός του κρασιού, όπως αποκαλούν πολλοί την Τοσκάνη, δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα resort για μια τέτοια θεραπεία. Το πεντάστερο ξενοδοχείο Adler Thermae Spa & Relax Resort παρέχει διαφόρων ειδών οινοθεραπεία, που καλύπτει τις ανάγκες όλων. Εάν λατρεύεις το σπα αλλά σου άνοιξε η όρεξη για μια οινογνωσία, το Brunello Ritual είναι η ιδανική επιλογή, αφού θα έχεις την ευκαιρία μετά τη βουτιά στην πισίνα του κρασιού να απολαύσεις το αντίστοιχο κρασί με τα απαραίτητα συνοδευτικά.

Ella di Rocco Medispa στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Δύο resorts στην Ευρώπη για μια θεραπεία σπα με κρασί! - itravelling.gr

Εάν οργανώνεις ταξίδι στο Λονδίνο, τότε κάνε μια κράτηση στο Ella Di Rocco Medispa. Εκεί θα μπορέσεις να απολαύσεις οινοθεραπεία σε Merlot αλλά και να αφεθείς σε δεκάδες υπηρεσίες μασάζ για ανανέωση του δέρματος και αντιγήρανση. Με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και μεγάλη ποικιλία κρασιών, καθώς και τεχνικών θεραπειών ευεξίας, η απόλαυση είναι σίγουρη!

Comments