Το Nissan GT-R50 by Italdesign κυκλοφορεί ανάμεσα μας

Με την υπογραφή της Italdesign και ισχύ 720 ίππων, το ιαπωνικό supercar παρουσιάστηκε στην πίστα «Tazio Nuvolari» της Β. Ιταλίας.

Η Nissan συνεργάστηκε αρχικά με την Italdesign για να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο μοντέλο, βασισμένο στο τελευταίο GT-R Nismo, με αφορμή την 50ή επέτειο τόσο για το GT-R (2019), όσο και για την Italdesign (2018) και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε απόλυτα την εν λόγω σύμπραξη.

Η επιτυχία που ακολούθησε στους μήνες μετά την παρουσίαση του πρωτότυπου αυτοκινήτου, οδήγησε τη Nissan και την Italdesign στην απόφαση να ξεκινήσουν την παραγωγή της εμπορικής έκδοσης, σε μια περιορισμένη σειρά 50 αυτοκινήτων. Τα πρώτα οχήματα θα παραδοθούν στους τυχερούς ιδιοκτήτες στα τέλη του 2020 και στις αρχές του 2021.

Το Nissan GT-R50 by Italdesign κυκλοφορεί ανάμεσα μας

Στην «καρδιά» του GT-R50 από την Italdesign συναντάμε τον V6 κινητήρα των 3.8 λίτρων, ο οποίος συναρμολογείται στο χέρι και για την περίσταση έχει τροποποιηθεί ειδικά από τη Nismo, αποδίδοντας 720 ίππους και 780 Nm ροπής.

Η αγοραστική ζήτηση για την έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου είναι υψηλή, καθώς έχει ληφθεί ένας σημαντικός αριθμός προκαταβολών, με τους εν δυνάμει ιδιοκτήτες ανά την υφήλιο, να βρίσκονται στη διαδικασία εξατομίκευσης των προδιαγραφών για τα οχήματά τους.

Το Nissan GT-R50 by Italdesign κυκλοφορεί ανάμεσα μας

Αυτό θα κάνει την ήδη περιορισμένη έκδοση του μοντέλου (μόλις 50 αντίτυπα) ακόμη πιο ελκυστική για τους συλλέκτες. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι υπάρχει ένας ελάχιστος αριθμός αυτοκινήτων που είναι ακόμα «διαθέσιμα» στο βιβλίο παραγγελιών.

Στην Ιαπωνία, οι τυχεροί υποψήφιοι αγοραστές μπορούν τώρα να αποκτήσουν ένα GT-R50 από την Italdesign μέσω της SCI Co. Ltd., θυγατρικής της VT Holdings, η οποία έχει οριστεί ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Δείτε την παγκόσμια πρεμιέρα του Nissan GT-R50 από την Italdesign ΕΔΩ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments